Холна маса - как да изберем подходящата ?

публикуван от: Admin Admin в: Категории новини за: Thursday, December 13, 2018 коментар: 0 хит: 739

За някои, избора на холна маса е лесен. За други, това е много по-сложно решение, основано на няколко променливи - размер, дизайн, цвят, форма - което може да обърка нещата. Масата за кафе е място, където да споделяте истории, да се наслаждавате на питие и да прекарвате известно време в семейството - в много отношения това е центърът на гостоприемството.

Преди да решите коя масичка за кафе искате да купите, задайте си няколко прости въпроса, за да направите избора си по-лесен ...

 

 

Как да изберете масичка за кафе?

 

Важно е да изберете масичка за кафе на базата на вашия начин на живот и как ще го използвате. Ако функционалността е важна за вас, можете да намерите много стилни маси за кафе със съхранение, като чекмеджета и рафтове, под тяхната повърхност.

 

Ако масичката ви ще се удвои като работно пространство, изберете такава, която е висока, за да може да поставите стол под нея. Въз основа на същия манталитет, ако вашият начин на живот се лежевен изберете ниска масичка за кафе и го заобикаляйте с удобни дивани или дори големи възглавници.

 

Без значение какъв стил избирате, важно е да решите какво ще работи най-добре за вас и хората, които споделят дома ви.

 

Колко голяма би трябвало да е вашата масичка за кафе?

 https://abanosmebel.com/26-masi

Може да изглежда очевидно, но първият въпрос, който трябва да зададете, е дали масичката за кафе да съответства на размерите на стаята ви. Ако стаята е доста малка, естествено ще искате да изберете по-малка масичка за кафе, която не заема много ценно място.

 

Ако имате по-голяма стая за игра, разгледайте колко често ще имате гости. Ако искате да отваряте дома си за големи групи приятели и семейство, ще искате да изберете една толкова голяма масичка за кафе, която може да настани всеки.

 

По същия начин, ако живеете сами и прекарвате по-голямата част от времето си извън къщата, можете да си позволите по-малка масичка за кафе като от време https://abanosmebel.com/26-masiна време функционален стил.

Ето тук можете да видите нашите актуални предложения за холни масиhttps://abanosmebel.com/26-masi

коментар

коментар

Top