Малко пространство за Вашата кухня ?

публикуван от: Admin Admin в: Категории новини за: Monday, January 7, 2019 коментар: 0 хит: 1820

Напоследък тенденцията в строителството в България е апартаменти да са с малка квадватура, което налага мебелите да бъдат максимално фукционални и практични.

 

Малката кухня - тя може да бъде удобна със своето разпределение и практична с видовете шкафове. Днес, по-голямата част от кухните се предлагат на модулни шкафове, така че вие сами можете дори да си изберете цвета и модела. В Мебели Абанос  можете да направите поръчка за Вашата малка кухня в цвят по ваш избор на доста атрактивна цена. 

Не се стряскайте заради размера. Може би не си представяте как ще съберете своята посуда в няколко шкафа? Няма поводи за тревожност и безпокойство, при правилна организация всичко е възможно. 

Тенденциите освен в размера са и в цветовете. Новите модели модулни кухни при нас са в бяло, естествените цветове на дървото и други.


Ние никога не правим  компромис  относно  изработката или качеството, доверете ни се да изберем заедно най-подходящото за вашият дом. 

Ще ви покажем различни модели по новите тенденции в обзавеждането. Ако имате каквито и да е въпроси, моля свържете се с нас.


Ето тук можете да разгледате нашите предложения:

коментар

коментар

Top