Скандинавски стил - правила и съвети

публикуван от: Admin Admin в: Категории новини за: Sunday, December 16, 2018 коментар: 0 хит: 903

Искате да промените Вашият жилище в скандинавски стил и не знаете откъде да започнете ? Ние от МФ Абанос ще Ви дадем няколко съвета, за да го постигнете

Скандинавски стил в интериора на една къща е преди всичко отражение на културните традиции и архитектурни предпочитания на северните народи – датчани, шведи, финландци, норвежци. Суровия климат на тези страни е оставила своя отпечатък върху архитектурата. Скандинавският стил на интериорен дизайн е свързан с включването на естествено осветление във вашия дом. Той е съчетание от  естествени цветове, прости и икономични мебели и пространство, за да могат скандинавците да се адаптират към дългата зима.Има различни неща, които можете да направите, за да постигнете стил на скандинавските интериори, докато го направите сами. Ако сте се вгледате в къщите им, ще забележите подобни елементи. Много от тези северни жилища имат бели стени и дървени настилки, вместо килими, за да отразяват светлината и да освежават дома. Дървената подова настилка не само има слой от блясък, за да помогне на светлината да отскача, но също така дава на дома по-топъл тон. Играенето с бели и дървесни акценти открояват скандинавския стил, защото помага за интегрирането на природата в дома. Доказано е, че има повече светлина в дома, което прави хората по-щастливи! Не само, че тези елементи допринасят за създаването на "уютно" усещане, но и създават просторна илюзия. Ние наистина обичаме скандинавския стил, защото дава индивидуалност на дома Ви  и гарантира, че всяка една мебели и декор има решаваща функция.


Ето някои няколко съвета от нас, които може да използвате, за да постигнете този скандинавски стил:


1. Не се страхувайте да играете с текстура! Като всички бели мебели и декор създава възможност да експериментирате с различни текстури. Това добавя още измерение към дома.

 2. Добавяне на растения, те са чудесен начин да се внесе в природата в дома. Зелените оживяват къщата и внасят поп цвят.

3. Опитайте се да запазите едно и също семейство цветове; залепването с пастелни цветове ще бъде чудесен вариант. Чрез заглушаване на цветовете, тя ви дава възможност да играете с смели акценти. Популярни смели цветове, които скандинавският стил са бял, бежов, розов, светложълт,черен,терекота, естествени нюанси на дърво

 4. Интериора на къща в скандинавски стил е много лаконичен и всички неща и предмети притежават функционалност. Основната задача на дома е да запази топлината и уюта. Ето защо, орнаментите от дърво са не само декоративен елемент а, за да съдадат уют.


Разгледайте нашите актуални предложения в скандинавски стил :

коментар

коментар

Top