Витрина у дома - защо не ?

публикуван от: Admin Admin в: Категории новини за: Wednesday, December 26, 2018 коментар: 0 хит: 800

Витрината е функционална мебел с естетическа и практическа функция – позволява ти да съхраняваш  най-различни вещи в нея и в същото време ги ползваш като акцент в твоя дом. Тя  успява да запази усещането за достатъчно пространство и въздух в малките помещения.

 Научете в кои случаи, според нас, е наложително да вземеш витрина за твоя дом.

Имате много сервизи?

Изящните Ви порцеланови сервизи са чудесна декорация не само за кухнята, но и за дневната и трапезарията. Ако ги прибереш във витрина с ретро визия или във витрина от масивна дървесина, макар и с по-модерен дизайн, те ще предадът нежност, елегантност и стил към излъчването на Вашия дом.

Поставете във витрина Ви предмети за спомен от всяко Ваше пътешествие

Имате твърде много разнородни предмети и искате да ги поберете на едно място като придадът акцент в дома Ви, е Витрината е едно отлично решение за това.. Ще Ви е по-лесно да поддържаш предметите и нея самата чисти. Ако подредите сувенирите си по откритите етажерки, те бързо ще се покрият с прах, а чистенето на самите етажерки ще се превърне в малък кошмар,никой не иска това в дома си, ето защо тук витрината идва на помощ

Имате малко място ?

В този случай ти препоръчваме да се насочиш към следните типове витрини.

Витрини, повдигнати на високи,дървени крака. Фактът, че между корпуса на модела и пода има място създава илюзията за повече  пространство.

Вариантите с дървени, които ти показваме, са с модерно излъчване, събират доста вещи и са чудесно решение за всяка стая от дома ти.

Витрина бяло + патина. Стъклото и бялото съчетание с патината са перфектни за малки пространства. Те помагат да се запази усещането за светлина и въздух в помещенията.. Ще пасне идеално на дневна или кухня в модерен, минималистичен или скандинавски стил.

Истина е, че ако не се постараеш, рискуваш той да стои стерилно и не на място. За да избегнеш този риск, важни са две неща. Останалите мебели да са в подходящия стил на дома Ви. Поне някои от нещата, които подреждаш във витрината да са с топло, живо излъчване – порцелан в ярки и топли цветове, книги и тн.

Събрали сте си твърде много вещи и имаш нужда от наистина голям шкаф

В този случай е добре част от шкафа да е витрина. Иначе вероятността да създава усещане за тромавост и да задръсти помещението е огромна. Прекалено масивните мебели, с прозрачни врати, обикновено са подходящи за много големи помещения. Пък и със сигурност имаш какво да покажеш във витринната част.

https://abanosmebel.com/25-trapezarii

Тук можете да разгледате и останалите наши предложения за витриниhttps://abanosmebel.com/25-trapezariihttps://abanosmebel.com/25-trapezariihttps://abanosmebel.com/25-trapezarii.

коментар

коментар

Top